• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Spektakli për Miss dhe Mister - Children of Çorovoda 2017 mbahet edicioni i parë

Këtë të shtunë 11 Mars 2017 në Çorovodë, në sallën e Kinemasë "Tefik Lapani" në paraditen e kësaj dite çeli siparin Miss dhe Mister Children of Çorovoda 2017. Aktiviteti i tipit të një kompeticioni bukurie për fëmijët e Çorovodës mblodhi në mjediset e sallës së mbyllur qindra të pranishëm. Ky event mbahet për herë të parë dhe si organizator kryesor ishte Bashkia Skrapar nën përkujdesjen e veçantë të kreut të Bashkisë Skrapar Nesim Spahiu. Për afro 90 minuta emocionet e vogëlushëve në parakalimet mbi tapetin e kuq të spektaklit  rrëmbyen duartrokitjet e të pranishmëve. Spektakli kulmin e tij e arriti në momentin e dhënies së çmimeve ku gjithëkush nga pjesëmarrësit u nderua me çertifikatë mirënjohje. Ndërsa çmimet e mëdha paralelisht trofeut simbolik të triumfuesve iu akordua edhe një shumë simbolike në 10 000 lek si promotorët e bukurisë së ardhshme të Skraparit që po rrit breza.

Gjatë momenteve të dhënies së çmimeve kryetari i bashkisë Skrapar Nesim Spahiu duke përshëndetur iniciativën tha ndër të tjera: ( veçojmë)
"Fëmijët do të kenë gjithmonë vëmendjen që meritojnë jo vetëm nga Bashkia Skrapar, por dhe unë personalisht si kryetar i saj, duke krijuar kushte sa më të mira për mësimin dhe argëtimin e tyre.”
Ndjekim disa imazhe nga ky event


Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA