• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Skrapar - Ish-Ministri Beqaj i "bashkohet" PDIU por për... Rafting në Kanionet e Osumit Beqaj dhe Doda në një "varkë" FOTO


Një ditë më parë 9 Prill 2017 deputetja e PDIU Mesila Doda si dhe bashkëshorti i saj Enkel Demi ishin "vizitorët special" të Albanian Rafting Group në Skrapar. Një përshkrim i bërë mespërmes kanionit të Osumit, çuditërisht pozicionoi "djathtas" ish - ministrin e shëndetësisë Ilir Beqja dhe "majtas" deputeten e PDIU Doda. Nën metaforën e kaheve, mes një situate aleancash dhe pritshmërish zgjedhore i referohemi qëndrimit në kahet e gomoneve të Albanian Rafting Group. Mesila Doda u shfaq në disa imazhe të shpërndara në një rrjet social ( Zamo Rafting në FB) e qeshur nën mrekullinë shqiptare të natyrës. Shohim disa imazhe aleanca e re që Kanionet thurojnë.
Imazhe Krediti: Zamo Spathara

Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA