• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Ilir Meta Pershëndetje e veçantë për Skraparin dhe popullin e jashtëzakonshëm të tij - Përshëndetja gjatë Konventës së LSI

Kreu i Levizjes Socialiste për Integrim prej viteve 2004 - 2017 Ilir Meta, i zgjedhur tashmë President i Republikës së Shqipërisë në një konventë të Jashtëzakonshme të LSI në pasditen e kësaj të mërkure 3 Maj 2017 Gjatë fjalës së tij bëri dy përshëndetje të veçanta në diskutimin e tij. Pak pas orës 17:55 Ilir Meta falenderoi Skraparin në mënyrë të veçantë popullin e tij. Sipas tij, Besnikëria e pakufishme e banorëve të Skraparit në çdo vit ndaj meje me ka kalitur besnikërinë e pakufishme ndaj shokëve, miqve e mbi te gjitha ndaj Shqipërisë. - tha Meta. Ilir Meta thuajse në çdo dalje publike përmend vlerat e patjetërsueshme të popullit skraparas.
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA