• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Koordinata X: Si u nda Toka në 1946 në Skrapar dhe kush e përfitoi atë? - Lista (2)

Lidhur me një postim të mëhershëm të postuar prej nesh ( Lista 1 këtu ) Corovoda Online vijon publikimin bazuar në një dokument të Tetorit 1946 sesi toka që iu morr personave në Listën 1 tashmë do t'u shpërndahej disa përfituesve të tjerë. Edhe në këtë postim, Corovoda Online ndalet në publikimin e disa të dhënave postuar për herë të parë për ndjeksit tanë.
Lista Nr.2
Ismail, Rushani ( fshati Qafë ) (11 dynym, Toka e Pronarit Myrto Qafa )
Tahir, Mezini ( fshati Qafë ) (29 dynym, Toka e Myrto Qafës dhe Kajmak Pelo )
Abaz, Hatemi ( fshati Qafë ) (6 dynym, Toka e Myrto Qafa )
Veis, Emini ( fshati Qafë ) (10 dynym, Toka e Myrto Qafës dhe Baki Fetahut )
Skënder, Sulejmani ( fshati Qafë ) (8 dynym, Toka e Baki Fetahut dhe Kajmak Pelo )
Ahmet, Agushi ( fshati Qafë ) (3 dynym, Toka e Myrto Qafës )
Asllan, Aliu ( fshati Gradec ) (7 dynym, Toka e Ahmet Haxhiut )
Avni, Braho ( fshati Gradec ) (7 dynym, Toka e Ahmet Haxhiut )
Sherif, Hasani ( fshati Gradec ) (4 dynym, Toka e Sherif Pelos  )
Elmas, Hamo ( fshati Gradec ) (6 dynym, Toka e Sherif Pelos  )
Hajdër, Telhaj ( fshati Veseshtë ) (5 dynym, Toka e Sheme Hasanit )
Burhan, Shabani ( fshati Veseshtë ) (1 dynym, Toka e Sheme Hasanit )
Petref, Mehdiu ( fshati Veseshtë ) (10 dynym, Toka e Dule Tekinit )
Telha, Hasimi ( fshati Veseshtë ) (5 dynym, Toka e Dule Tekinit )
Skënder, Hazisi ( fshati Polenë ) (2 dynym, Toka e Seit Karafilit )
Qamil, Dalipi ( fshati Polenë ) (10 dynym, Toka e Seit Karafilit )
Nesim, Iljazi ( fshati Osojë ) (6 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Halit, Hasani ( fshati Osojë ) (3 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Hysen, Lumani ( fshati Osojë ) (4 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Metush, Qamili ( fshati Osojë ) (2 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Qemal, Fejzo ( fshati Osojë ) (2 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Selman, Abdurramani ( fshati Osojë ) (1 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Veli, Bektashi ( fshati Osojë ) (0.5 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Bashkim, Metushi ( fshati Potom ) (13 dynym, Toka e Muço Ahmetit  )
Ambulanca, e shtetit ( fshati Potom ) (9 dynym, Toka e Muço Ahmetit  )
Zalo, Rifati ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Qamile Barjamit )
Barjam, Bido ( fshati Potom ) (17 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Hatem, Rizaj ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Hamit, Dusho ( fshati Potom ) (3 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Feti, Abdullahu ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Xhevahir Asllanit )
Hajdër, Rustemi ( fshati Potom ) (19 dynym, Toka e Sulo Potomit )
Nazif, Xhemali ( fshati Potom ) (5 dynym, Toka e Xhevahir Asllanit )
Qazim, Arshini ( fshati Vlushë ) (9 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Jonuz, Zylfo ( fshati Vlushë ) (9 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Abaz, Hamiti ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Petref, Sadushi ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Ramis, Xhelali ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Kojdhel, Kajmaku ( fshati Leshnje ) (3 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Qemal, Brahimi ( fshati Leshnje ) (1 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Neim, Beqiri ( fshati Leshnje ) (3 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Estref, Hysi ( fshati Leshnje ) (12 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Qamil, Maliqi ( fshati Leshnje ) (22 dynym, Toka e Sinan Leshnjes )
Ismail, isufi ( fshati Leshnje ) (14 dynym, Toka e Sinan Leshnjes )
Veli, Muharremi ( fshati Therepel ) (20 dynym, Toka e Hair Abazit )
Qamil, Elmazi ( fshati Therepel ) (14 dynym, Toka e Hair Abazit )
Qemal, Hoxha ( fshati Therepel ) (22 dynym, Toka e Hair Abazit )
Asllan, Qato ( fshati Therepel ) (19 dynym, Toka e Mustafa Sulo dhe Meto Hekuri )
Xhezo, Elmazi ( fshati Slatinj ) (36 dynym, Toka e Faik Durros )
Iljaz, Shuaipi ( fshati Therepel ) (12 dynym, Toka e Faik Rustemit )
Rakip, Muharremi ( fshati Therepel ) (13 dynym, Toka e Qerim Lahes dhe Petref Abazit )
Qani, Ismaili ( fshati Therepel ) (5 dynym, Toka e Petref Abazit )
Mustafa, Barjami ( fshati Therepel ) (5 dynym, Toka e Petref Abazit )
Bektash, Dauti ( fshati Therepel ) (11 dynym, Toka e Halit Hasanit )
Gani, Mustafaj ( fshati Kakruke ) (16 dynym, Toka e Selim Pajos )
Palush, Dalipi ( fshati Kakruke ) (7 dynym, Toka e Nexhip Zeqirit )
Nebi, Banushi ( fshati Strore ) (12 dynym, Toka e Durke Hajros )
Brahim, Banushi ( fshati Strore ) (12 dynym, Toka e Durke Hajros )Corovoda Online / Fatjon Kaloçi / A.B.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA