• NJË 29 VJEÇAR NGA SKRAPARI ARRESTOHET NË TIRANË
  • SHTETASI U ARRESTUA BASHKË ME 2 PERSONA TË TJERË PËR LËNDË NARKOTIKE
  • SIPAS POLICISË NGA KONTROLLI I BANESËS KU JETONTE I RIU NGA SKRAPARI U GJET CANNABIS
  • NDALIMI I 3 SHTETASVE U BË PASI PAS KONTROLLIT FIZIK 0.4 GRAM KOKAINË DHE 2.2 GRAM CANNABIS
  • NDËRSA NË SHTËPINË E 29 VJEÇARIT U GJET NJË SASI PREJ 90.8 GRAM CANNABIS

Gurëve të Tomorricës - Mustafa Molla

Një tjetër titull shtohet në bibliotekën skraparase të çdo sofre dhe vendi. Libri me titull " Gurëve të Tomorricës" vjen si një publicistikë e gjallë e së djeshmes në një promemorie të së sotmes që mbase disa nuk i mban pranë por që përmes veprave qëndrojnë gjithnjë mes nesh. Si i tillë, Mustafa Molla reporter dhe publicist i disa shkrimeve rijetësohet me botimin "Gurëve të Tomorricës". Në "impressium" publicisti Bashkim Koçi e përshkruan si "... një panoramë e një pune të mundimshme, të lodhshme e sfilitëse" referuar përpjekjeve të autorit për të dhënë gjithçka për zonën. Ndërsa publicisti Zylyftar Hoxha në post cover nuk nguron të shprehet ndër të tjera se " korrespodencat e Muços, (version i shkurtër i emrit Mustafa ) n'a shpëtonin nga shërbimet në këtë zonë. Tomorricën e kishim nga ata në faqet e gazetës" ( Referuar qindra shkrimeve në gazetën "Jehona e Skraparit" )  Edhe përse me profesion agronom i lartë Mustafa Molla (1934 - 2013 ) rreth viteve 60' nisi të postoj shkrimet e para në gazetën e përditshme të kohës "Bashkimi" ku mbulonte zonën e Tomorricës, Skrapar. Përpjekjet e mëdha për rijetëzimin e një prej zonave të ashpra të relievit e natyrës skraparase siç ishte e tillë Tomorrica, hap pas hapi me themeltarë si Mustafa Molla sollën trasformimin e saj.
Libri më i ri, vjen nga shtëpia botuese "Botart" 2017, quhet "Gurëve të Tomorricës" dhe kushton 600 lekë.  
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

loading...

NAVIGON

Nga Dje

Gjithmonë

Përherë

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA