• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Muzeu i fisit tim - Kujtim Lame

Në një botim prej 504 faqesh, autori Kujtim Lame sjell librin "Muzeu i fshatit tim" dedikuar kujtimeve të jetës dhe njerëzve në Zabërzan. Libri është i bazuar tek kujtimet dhe është një botim nga shtëpia botuese EMAL. Në brendësi shoqërohet me imazhe dhe foto të kujtimeve të ndryshme dhe personazheve. Është një botim i vitit 2014
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA