• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Të paharruar nga Helmësi - Zeni Bilimani

Një botim i stilit monografi nga autori Zeni Bilimani jep një udhëtim të bukur mes historisë, jetës, kujtimeve dhe personazheve që kanë të përbashkët një element, Helmësin një fshat i Skraparit. Libri është botim i vitit 2016 dhe ka si shtëpi botuese Botimet Ada. Ai është i stilit monografi dhe ka 272 faqe të alternuara me imazhe. 
Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

PERSONALITETI 2018 PËR SKRAPARIN

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA