• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Blerina Braka triumfoi me çmimin Çesk Zadeja në Këngën Magjike 2017 - Por çfarë e lidh këngëtaren me Skraparin?

Mbrëmjes së 9 dhjetorit 2017, ndërsa në ekranin e Klan Tv trasmetohej Kënga Magjike 2017, "i'u gjet" edhe pak Skrapar në të. Vajza nga Berati, Blerina Braka triumfoi me një çmim të rëndësishëm të eventit muzikor të përvitshëm Kënga Magjike, duke rrëmbyer tributin "Çesk Zadeja" me këngën "Mirupafshim Dashuri" një baladë e mrekullueshme me tekst të Blerina Braka dhe Aurel Thëllimi, me muzikë dhe orkestrim të Kledi Bahiti, Prodhuar nga ThreeDots Production. Ndonse në tekst thuhet ndër të tjera se ... nuk kam frikë të mbetem vetëm... Këngëtarja në fakt "Nuk është vetëm". Brezat e dikurshëm do ta quanim "Nuse në Skrapar" ndërsa ne duke respektuar privatësinë shuajmë vetëm një kureshtje që bashkëshorti i saj është nga Skrapari. "E" u përshëndet dje nga këngëtarja e kujdesshme si gjithnjë në intervista ndërsa ishte në momentet e marrjes së çmimit ku krahës falenderimit që bëri për familjarët e saj përshëndeti edhe bashkëshortin e saj. Ne ripropozojmë në video këngën fituese të çmimit "Çesk Zadeja" në edicionin e 19të të Këngës Magjike 2017.

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA