• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Gjerbës, Skrapar - Sipas Policisë, vjedhja ka ndodhur natën e 27 dhjetorit 2017 - Jo vetëm Dija por edhe pajisjet "merren" nga shkolla

Pamje nga Skrapari i Lartësive - Arkiv 2017
Një ngjarje është rregjistruar ditën e djeshme, 27 Dhjetor 2017 në Gjerbës, një lokalitet administrativ i Skraparit. Sipas Policisë, në një njoftim zyrtar për shtyp, më datën 27.12.2017, gjatë natës, në fshatin Gjerbës pranë shkollës 9- vjeçare është rregjistruar një vjedhje ku person/a të paidentifikuar kanë vjedhur disa pajisje elektronike. 1 laptop, 1 kompjuter dhe 1 projektor thuhet në njoftimin që Corovoda Online referon nga burime zyrtare kanë qënë fokus i veprës penale të vjedhjes, vepër kjo që bie ndesh me Nenin 134 të Kodit Penal. Sipas Policisë po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit. Përfundon njoftimi.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA