• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Investimet për 2018 - Cilat do të jenë Projektet Prioritare të Bashkisë Skrapar për 2018? LISTA

Më shumë se 20 Projekte priten të konkretizohen gjatë 2018 në Skrapar. Lajmi u bë i ditur në websitin zyrtar të Bashkisë Skrapar, ku në një postim të datës 15 dhjetor 2017 referuar një dëgjese publike të mbajtur të premten, u bënë të ditura edhe se cilat do të jenë projektet prioritare për Skraparin e vitit 2018. Në listën me më shumë se 20 projekte, së paku 12të janë fondet e vetë Bashkisë ndërsa 8 të tjera do financohen nga Buxheti i Shtetit. Listojmë më poshtë se cilat do të jenë këto projekte prioritare për vitin 2018 në Skrapar.
Projektet Prioritare në investime për vitin 2018-2019 me financim nga Fondet e Bashkisë.
1. Rikonstruksioni i rrugës së fshatit Munushtir, Skrapar
2. Rikonstruksion i zyrave të MZSH Çorovodë, Skrapar
3. Rikonstruksion i Urës së Dervish Iliazit, Vlushë, Skrapar
4. Ndertim Lulishte, lagjia "5-Shtatori", Çorovodë, Skrapar
5. Rikonstruksion i rrugës Malind-Qeshibes, Grevë-Zhepë, Skrapar
6. Ndriҫimi rrugor Sharovë, lagjia "5-Shtatori" - "Hotel Kanione" Çorovodë, Skrapar
7. Rikonstruksion i shkollës fillore dhe kopshtit, fshati Vëndreshë e I-rë, Skrapar.
8. Ndërtim Ura e perroit të fshatit Cerovë, Skrapar.
9. Rikonstruksion i shkollës fillore fshati Gradec, Skrapar.
10. Ndërtim Ҫatie të Muzeut Historik, Çorovodë, Skrapar.
11. Kanali Munushtir, Kanali Gjerbës, Skrapar
12. Rikonstruksioni rruga Bargullas -Gjerbës, Skrapar
Projektet Prioritare në investime për vitin 2018-2019 me financim nga Buxheti i Shtetit
1. Rehabilitimi i rrjetit të Ujësjellesit qyteti Ҫorovodë.
2. Rikualifikimi i Qendrës së qytetit Ҫorovodë, faza e II-të.
3. Rikonstruksion i fasadave të disa pallateve në Ҫorovodë.
4. Sistemimi I terreneve të jashtme të shkollës së mesme të përgjithme “RamizAranitasi”.
5. Sistemim-asfaltimi i rrugës ‘Arkitekt Kasemi”.
6. Sistemimi i Lumit të Ҫorovodes.
7. Kanali i Ujitjes, Vëndreshë, Faza II-të.
8. Krijimi i 2 fshatrave turistikë , Bogova dhe Gjerbësi.

FotoWeb / Lajmi në websitin zyrtar të Bashkisë Skrapar


© Corovoda Online / Burimi Websiti i Bashkia Skrapar (lidhje e jashtme)

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA