• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2018
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 476 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 271 BANORË

Turizmi i Aventurës - Blerina Ago vlerësohet si Modeli i Turizmit të Qëndrueshëm

E quajtur ndryshe si "Vajza e Kanioneve", Blerina Ago u vlerësua më herët, në një event të fundjavës që lam pas, dedikuar "Shqipërisë së Turizmit të Aventurës". Eventi u mbajt në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë, dhe solli disa risi në kooperimin mes Federatave të Sporteve të Aventurës dhe institucioneve të ekzekutivit në Shqipëri që u finalizuan me arritjen e disa akt marrëveshjeve që kornizojnë guidat, stafet dhe personat që i dedikohen njëherësh sportit dhe përmes tij promovimit të turizmit vendas. Ndonse juriste në profesion, Blerina Ago është një emër bashkëshoqërues sa herë flitet për Kanionet e Skraparit ai Osum dhe ai i Gradecit, Sportet e ecjes në Tomorr, canyoning etj. Në rrjetet sociale gjithnjë aktive me foto nga natyra dhe sportet e aventurës, ku më i përzëmërti është ai i rafting ku një pjesë e madhe e tij ushtrohet në Kanionet e Lumit Osum në Skrapar. Blerina Ago është njeherësh zëvendës presidente e Albania rafting Group. Në eventin e datës 8 dhjetor 2017, ajo u vlerësua me çmimin "Modeli i Turizmit të Qëndrueshëm 2017".  Ndonse nga Berati, "Vajza e Kanioneve" është padyshim një krenari më shumë edhe për Skraparin e atraksioneve të pafundme turistike. 

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

NËN AXHENDË

8 Gusht - 76 vite nga Krijimi i BRASH, Lirzë, Helmës Skrapar
15 Gusht - 8 vite krijim i blogut lokal Corovoda Online
15 Gusht - Në promemorie kjo përkon me një ndër aksidentet e rënda të ndodhura në skrapar. Në Grepckë, 6 të rinj humbën jetën pasi një mjet me të cilin udhëtonin ra në brendësi të Kanionit Osum
19 Gusht - Në Zaloshnje, mbahet festa e zonës
20 Gusht - 74 vite nga Krijimi i Brigadës 16 Therepel, Skrapar
21 Gusht - Sivjet është Ditë pushimi në Shqipëri përkon me festë fetare.
22 Gusht - Dita Zyrtare e Pelegrinazhit Bektashi në Kulmak
23 Gusht - 83 vite nga rënia e heroit Riza Cerova
25 Gusht - Mbyllet zyrtarisht Pelegrinazhi Bektashi në Kulmak, Skrapar
25 Gusht - 26 Vite nga Greva e Poliçanit, Greva e parë Sindikaliste në Shqipëri
27 Gusht - 41 vite nga ndarja nga jeta e heroit Zylyftar Veleshnja
27 Gusht - Kjo datë konsiderohet si datë e krijimit të Kooperativës së parë në Skrapar, e cila u krijua në Vërzhezhë Skrapar në 1955

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA