• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Java e fundit e 2018 - 3 Shtetas nga Skrapari referohen në Prokurori për 3 ngjarje të ndryshme

Seksioni i Hetimit të Ngjarjeve në Qarkullim në Drejtorinë e Policisë Berat, ndaloi dhe arrestoi në flagrancë në datë 23.12.2018 një shtetas 35 vjeç nga Çorovoda. Sipas raportit të shkurtër të publikuar nga Policia u tha se shtetasi u ndalua duke drejtuar një mjet në gjendje të dehur.
Në 25.12.2018 sërisht për Rregullat e Qarkullimit por këtë herë në Durrës, Policia e Durrësit referoi materiale për një 28 vjeçar banues në Skrapar.
Ndërsa në Dobrushë, në 27.12.2018 Policia Skrapar referoi drejt Prokurorisë materiale për një 32 vjeçar për veprat penale që i parkisin neneve 150 dhe 200 të Kodit Penal konkretisht për Shkatërrim Prone dhe Pushtim të Tokës
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA