• COROVODA ONLINE PUBLIKON TË DHËNAT E POPULLSISË DERI NË 1 JANAR 2019
  • NË SKRAPAR BANOJNË GJITHËSEJ 17 343 BANORË
  • NË POLIÇAN BANOJNË GJITHËSEJ 17 174 BANORË

Qëndra Kulturore e Fëmijëve - Skrapar zhvilloi Aktivitetin "Mirënjohje Mësuesve tanë"

Qëndra Kulturore e Fëmijëve, Skrapar organizoi të hënën 12 Mars 2019, aktivitetin me titull "Mirënjohje Mësuesve tanë", me rastin e festës së 7 Marsit. Nën udhëheqjen Artistike të Drejtores organizative Milena Harizaj dhe drejtues muzike Erion Kapllani, Q.K.F dha një koncert në nderim të festës së mësuesve. Fëmijët u dhuruan mësuesve, prindërve, drejtorëve dhe të ftuarve të tjerë një buqetë me këngë, valle dhe recitime. Bashkë me urimin Gëzuar ata përcollën emocione të veçanta me interpretimet e tyre të cilat u duartrokitën gjatë aktivitetit.
©Corovoda Online

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

Këtu mund të jetë Njoftimi yt

DIMRI QË LAM PAS

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

breakingnews
www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA