Edi Rama në Poliçan - Kryeministri qëndroi "200" minuta në Bashkinë Fqinj / Foto **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Edi Rama në Poliçan - Kryeministri qëndroi "200" minuta në Bashkinë Fqinj / Foto

Fatjon Kaloci
16.3.19
Kryeministri Edi Rama nga mesdita e sotme ishte në Poliçan, ndërsa në rrjetin social Facebook përmes video të para-regjistruara në ERTV u shfaq në disa bashki të tjera të qarkut. Ndërsa vëmendja e mediave ishte në Tiranë, ku një protestë e opozitës u bë lajmi ndërkombëtar i zhvillimeve jo të qeta që ndodhet Shqipëria, kryeministri Rama zgjodhi Poliçanin sot ( sikundër kemi njoftuar më herët )
Me një rregull të fortë PR, dhe i kujdesshëm për audiencën e tij në Facebook, munguan fotot në rrjet, derisa të rishfaqen më vonë e më të selektuara në komunikimin social facebook të kryeministrit. Corovoda Online siguron disa imazhe të vizitës në Poliçan, mesditën e sotme. Kredit Imazhi : B.A. / D.M.