• ---
  • ISLANDË, SËRISHT NË FOKUS TË MEDIAVE KLEVIS SULA
  • NJË TUBIM LUTJEJE PËR 20 VJEÇARIN NGA SKRAPARI DO TË MBAHET NË REJKJAVIK
  • QINDRA ISLANDEZË JANË NJOFTUAR PËR NJË EVENT NË FACEBOOK PËR DATËN 17 DHJETOR 2017
  • SIPAS NJË POSTIMI NË FACEBOOK, DO TË NDIZEN QIRINJ E KRYHEN LUTJE PRANË VENDIT KU NDODHI NGJARJA
  • TRUPI I PAJETË I KLEVIS SULA, 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI PRITET TË VIJ NË FUNDJAVË
  • CEREMONIA MORTORE DO TË MBAHET NË ÇOROVODË KU PREJ DITËSH FAMILJA KA HAPUR DYERT E MORTIT
  • 20 VJEÇARI NGA SKRAPARI U QËLLUA DISA HERË ME THIKË NË MENGJESIN E 3 DHJETORIT, NË REJKJAVIK - ISLANDË

KKRT paralajmerim per televizionin kabllor qe operon ne Corovode Deklarata e KKRT

Sikunder ju kemi njoftuar permes postimeve te djeshme ne rrjetin social ne Facebook, KKRT ne nje njoftim per shtyp ne pas mbledhjen e dates 27 Korrik 2012 gjate shqyrtimit te dokumentacioneve ka dale ne nje komunikim ku nder vendimet e tjera te marra ne mes te 5 televizioneve kabllore jepet sanksion me paralajmerim edhe per Tv Kabllor Ani. Zyrtarisht kabllori televiziv i vetem qe operon ne Corovode njihet me emrin Ani kjo ne dokumentacione. Tv Kabllor ne Corovode eshte i vetmi qe operon ne treg, kjo pasi sistemi dixhital tokesor nuk mbulohet nga asnje prej te pakten 2 kompanive televizive qe ofrojne paketa. Ne mes te paketes televizive qe u ofrohet abonenteve ne Corovode mes 23 kanaleve ndodhet edhe nje kanal kryesisht vetem me video dhe jo trasmetime live qe quhet Corovoda Tv. I plote njoftimi per shtyp i 5 diteve me pare jepet duke klikuar ketu.
©Corovoda On Line

Autentik!

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

PËR KONTAKT - EMAIL: corovodaonline@post.com

Mbështetje

ALSSH SKRAPAR - Kjo faqe mbështetet nga Agjensia Lokale e Sigurimeve Shoqërore Skrapar.

skrapari në fletë

Reklama Online

loading...

skrapari në fletë

NAVIGON

www.bashkiaskrapar.gov.al www.albrafting.com www.visitskrapar.com

HAPËSIRË PËR REKLAMA APO NJOFTIMET TUAJA